Piątkowy dionizyjski wieczór upłynął nam pod znakiem kuchni myśliwskiej i win z Winnicy Zadora. W bogatym menu znalazły się takie przysmaki jak udziec z dzika, schab z dzika, pasztet z sarny i pasztet z zająca. Z gorących dań również był smaczny wybór: zupa z kiełbasą i białym grochem, gołąbki myśliwskie, gulasz z dzika, bigos myśliwski, pierogi w 3 wersjach: z gęsiną, z kapustą i śliwkami oraz smażone z kaszą. Nie brakowało także słodkości: mix ciast i deserów oraz bufet kawowy. Państwo Michałowscy zaprezentowali swoją winnice i wina: białe wytrawne Orix i Solis oraz czerwone wytrawne: Rondino i Bene, które idealnie zgrały się z zaproponowanymi przez szefa kuchni potrawami. Wieczór uprzyjemniał tarnowski zespół „Szpetni”, w składzie Dawid Mik i Filip Kot, którzy zaprezentowali znane utwory m.in. z repertuaru Agnieszki Osieckiej. Było klimatycznie, smacznie i nastrojowo.